Contact Us
פינת השלושה תל אביב
טלפון: 03-5185555
דרך בן צבי 84, ת"א
א – ה | 11:00 – 23:30
ו | 11:00 – 15:00
שבת | חצי שעה לאתר צאת השבת – 24:00
יש לבדוק טלפונית טרם ההגעה בחגים וימים מיוחדים. אנא מנעו אי נעימות
המסעדה כשרה בהשגחת רבנות תל אביב
גושג'יזדה | מאפה בוכרי בתנור ממולא בשר בקר ובצל | 14 |
סמסה כבש | מאפה בוכרי בתנור ממולא בשר כבש, בצל ועגבניות | 18 |
ביצ'אק | מאפה בוכרי בתנור ממולא בדלעת | 11 |
מנטו | בצק בנוסח בוכרי מאודה ממולא בשר עגל ובצל | 14 |
צ'יבורק | בצק מטוגן בנוסח בוכרי ממולא בשר טחון, בצל ועשבי תיבול | 14 |
בילישי | בצק שמרים מטוגן במילוי בשר טחון ובל | 14 |
פלוב | מנת הדגל של העדה הבוכרית אורז עם בשר בקר וגזר | 45 |
באחש | אורז עם בשר בקר ועשבי תיבול | 45 |
פלטת כיסונים | 2 סמסה פרגית + 2 מנטו פרגית + 2 צ'יבורק פרגית | 66 |
פלטת דושפרה | ברוטב בוכרי / מטוגן | 58 |
לחם בוכרי | 16 |
סלטי הבית 20 ₪ לסועד | |||
בהזמנת שיפוד אחד – סלטי הבית 28 ₪ לסועד | |||
בהזמנת סלטי הבית בלבד – 35 ₪ לסועד | |||
או | |||
מינימום 55 ₪ לסועד ( ללא הסלטים) |
סלט בוכרי | 29 | |
סלט ישראלי | 29 | |
סלט גרוזיני | 29 | |
סלט ירוק מרענן | 29 | |
צ'יפס בוכרי | 32 | |
צ'יפס בייתי | 29 | |
חומוס פלאפל | 5 יח' | 39 |
חומוס / טחינה | 29 | |
חומוס פטריות | 37 | |
פטריות חמות | 37 | |
חציל בלאדי | 37 | |
כרובית בציפוי פריך | 38 | |
טבעות בצל | 29 | |
צ'יפס בטטה | 29 | |
צלחת פלאפל | 8 יח' בתוספת סלט וצ'יפס | 43 |
סיגר עגל | 3 יח' | 48 |
חטיפי עוף | בצ'ילי פיקנטי 8 יח' | 52 |
כנפי עוף מטוגן | ברוטב בוכרי 8 יח' | 52 |
קרפצ'יו פילה בקר | 46 | |
גרבלקס | סלמון כבוש | 46 |
פלטת ירקות | 39 | |
פלטת חמוצים | 39 | |
פיתה עיראקית | 5 |
מרק כבש | 39 | |
מרק בשר | 39 | |
מרק לגמן | אטריות בנוסח בוכרי עם ירקות שורש ובשר קצוץ | 39 |
מרק דושפרה | כיסוני בשר עטופים בבצק | 39 |
פרגית // 28
קבב הבית // 28
לבבות עוף // 28
כבד עוף // 28
כבד כבש // 28
שישליק הודו // 28
כנפיים // 28
שיפוד אנטריקוט // 38
כבש / כבש עצם // 39
קבב כבש // 36
שומן כבש // 39
ביצי הודו // 42
ביצי כבש // 39
רולדה // 43
פילה בקר // 43
חלוויאת // 52
מולארד (חזה אווז) // 48
כבד אווז // 110
דג סלמון // 28
צ'וריסוס / מרגז // 28
בצל / עגבניה // 8
פלטת פרימיום // 590
צלעות כבש, כבד אווז, פרגיות, קבב הבית, לבבות, כבד, מרגז
קבב הבית | 30 | |
לבבות עוף | 29 | |
כבד עוף | 29 | |
שישליק הודו | 30 | |
כנפיים | 29 | |
מרגז | 29 | |
פרגית | 34 | |
לבבות כבש | 34 | |
כבד כבש | 34 | |
קבב כבש | 36 | |
שיפוד אנטריקוט | 43 | |
כבש \ כבש עצם | 43 | |
שומן כבש | 49 |
ביצי הודו | 49 | |
עראייס | 39 | |
רולדה | פילה בקר עם שומן | 49 |
פילה בקר | 52 | |
מולארד | חזה אווז | 52 |
חלוויאת | 90 | |
כבש אווז | 130 | |
בצל \ עגבניה | 8 |
חזה עוף | 55 | |
שניצל בצלחת | 55 | |
סטייק פרגית | 69 | |
המבורגר | 300גרם | 65 |
צלעות כבש | 4 יח' | 160 |
אנטריקוט | 250 גרם | 105 |
אנטריקוט | 350 גרם | 140 |
סטייק עצם | 350 גרם | 140 |
סטייק עצם | 450 גרם | 180 |
טאבקה // 110
עוף מהודק על מחבת לוהטת בליווי קרטושקה ורוטב בסגנון בוכרי (לימונים, שום ועשבי תיבול)
חטיפי עוף בצ'ילי פיקנטי // 52
8 יחידות
כנפי עוף מטוגן // 52
ברוטב בוכרי | 8 יחידות
שיפוד סלמון | 32 | |
דניס שלם | טרי בריל פחמים בליווי תפו"א | 110 |
שניצלונים | מוגש עם צ'יפס וסלט ירקות | 55 |
המבורגר | מוגש עם צ'יפס וסלט ירקות | 55 |
לאבז 4 יח' // 19
חלווה בוכרית עשויה מאגוזים ושקדים
עוגת שוקולד חמה // 29
עוגה ביתית נימוחה מאוד, העשויה ללא קמח ומלאה בשוקולד
טארט לימון פיסטוק // 29
קריספי פייטה פיסטוק ושוקולד לבן, קרמו לימון, קרם שנטילי וניל
סופלה // 29
פונדנט שוקולד חם
קראק פאי פיסטוק // 29
קרם ברולה צרפתי // 29
בקלאווה // 16
4 יח'
אבטיח בעונה // 28
מלון אוזבקי בעונה // 28
כוס תה // 10
קפה טורקי // 10
קומקום תה // 16
גולדסטאר // 19
סטלה // 19
הייניקן // 19
קרלסברג // 19
טובורג // 19
קורונה // 19
קרלסברג // 19
קרלסברג מהחבית // 30
1/3 ליטר
קרלסברג מהחבית // 35
1/2 ליטר
סודה // 10
מים מינרלים // 10
פריגת // 10
נסטי // 12
מים בטעמים // 12
בקבוק מוגז // 12
בירה שחורה // 13
קנקן מוגז / טבעי // 21
כוס תה // 10
קפה טורקי // 10
קומקום תה // 16
יתיר הר עמשא לבן // 45/165
יין לבן יבש, שילוב של שלושה זני ענבים מכרמי יער יתיר
גמלא השמורה ברוט (מבעבע לבן) // 160
ירדן שרדונה אודם // 52/190
גוורצטרמינר ספיישל רזרב, יקב ברקן // 36/129
ירדן שרדונה // 42/415
יקב רמת הגולן שרשונה מודרני אשר תסס והתיישן במשך שבעה חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. זהו יין מלא טעם ומהנה מאוד לשתייה
שאטו כרמל לבן חצי יבש // 36/98
ירדן מרלו 2011 // 420
יקב רמת הגולן לא שגרתי בעל גוף מלא, המציג מורכבות וריכוז טעמים מענגים. רמת הגולן מספקת כבר שנים רבות פרי יוצא דופן של מרלו בעל יכולת התיישנות יוצאת מהכלל
ברקן 624 פלוס // 640
ברקן 720+ 2003 // 640
קברנה סוביניון סופריור, 2006 // 828
קברנה סוביניון אנפילטרד סגל, 2012 // 460
יתיר יער // 480
ריחן אסמבלז // 36/139
מרלו ספיישל רזרב, יקבי ברקן // 42/145
ירדן מרלו // 210
אסנס מרלו טפרברג // 245
גמלא קברנה סובניון // 49/176
יראון, יקב הרי גליל // 59/234
יתיר הר עמשא // 60/230
מרלו יקב גמלא // 49/176
קברנה סוביניון אלטיטיוד +624, יקב ברקן // 235
קברנה ספיישל רזרב, יקבי ברקן // 42/145
שאטו כרמל אדום יבש // 36/98
יתיר רוזה // 45/160
שנדי // 28
קרלסברג // 25/30
טובורג // 23/28
ווינשטפן // 23/33
לף בראון // 28
קורונה // 28
סטלה // 28
קוקטייל לחם בשר // 58
מרטיני ביאנקו, וודקה, קוואנטרו, ליצ’י, ליים
מרגריטה / דקירי // 48
קפוא ובטעמים – יש לשאול את המלצר
קוסמופוליטן // 48
וודקה, טריפל סק, לימון וקרנבריז
מוחיטו בננה // 48
וואן גוך בננה, לימון ונענע
רויאל איטליאנו // 48
וואן גוך רימונים, אשכולית אדומה
מוחיטו // 48
רום, נענע, לימון וסודה
גלנמורנג’י 10 // 68
טליסקר 10 // 68
איילנד פארק 12 // 66
גלנליווט 12 // 62
ג’וני ווקר כחול // 129
שיבס ריגל // 58
ג’וני ווקר שחור // 58
ג’וני ווקר אדום // 36
ג’יי אנד בי // 36
בלנטיין // 36
גלנליווט 18 // 83
ג’יימסון // 36
בושמילס // 36
ג’נטלמן ג’ק // 58
ג’ק דניאלס // 48
קווארבו 1800 // 85
קווארבו בלאק מדליון // 48
קווארבו גולד // 38
פסטיס // 38
ערק אל נמרוד // 30
ערק עלית // 28
ערק אשקלון // 26
פינת השלושה תל אביב
טלפון: 03-5185555
דרך בן צבי 84, ת"א
א – ה | 11:00 – 23:30
ו | 11:00 – 15:00
שבת | חצי שעה לאתר צאת השבת – 24:00
יש לבדוק טלפונית טרם ההגעה בחגים וימים מיוחדים. אנא מנעו אי נעימות
המסעדה כשרה בהשגחת רבנות תל אביב