חוויה של טעמים מהמטבח הבוכרי

בפינת השלושה, רשת המסעדות של מאכלים בוכריים ובשרים על האש, כל מנה מוכנה לפי מתכון מוקפד מבית סבא.

 

לו היה ניתן להעביר את הריחות והטעמים מבעד למחשב או למכשיר הסלולר אנחנו מבטיחים לכם שהייתם מחסירים פעימה.

 

בכל יום, מזה עשרות שנים, שף המסעדה וצוות המטבח פותחים את יום העבודה בהכנת הבצקים אשר יעטפו ברכות את הבשר המשובח ואת הירקות המובחרים שלנו.

 

לאחר מכן מתחילים בהכנת המרקים המיוחדים שלנו והריח של המרקים המתבשלים בסיר מחזירה אותנו להרגשת הנוסטלגיה שהביאה עמה המשפחה מבוכרה להזכיר לנו את מורשתה, ולהמשיך אותה לדורות הבאים.

 

אחרי שהמרקים על האש והמאפים הוכנסו לתנור, הגיע תורם של נושאי הדגל במטבח הבוכרי:

הפלוב והבחש.

 

הפלוב והבחש עבור המטבח הבוכרי זה כמו:

החריימה של המטבח המרוקאי, הקובה של המטבח העיראקי או הקוסקוס של המטבח הטריפולטאי..

זה מנת הדגל של המטבח הבוכרי.

 

עדיין רעבים?

 

תסיימו את הארוחה עם צ'בורק עסיסי שבדיוק יוצא מהטיגון בשמן עמוק, בביס הראשון אתם כבר תבינו, מסעדה בוכרית, זה רק פינת השלושה.

 

להזמנת מקומות/אירועים במסעדה, השאירו פרטים ונחזור בהקדם